15 C
Kotor

Slušaj online radio

Koalicija Za Tivat svih nas: Sa optimizmom idemo dalje

PRAVA STVAR, Za Tivat svih nas Koalicija DPS, SD, SDP, LP

Nakon preliminarne analize rezultata juče održanih izbora u Tivtu, Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas” je dodatno zadovoljna postignutim.

Zahvaljujući povjerenju koje su nam ukazale građanke i građani Tivta, naših 12 odbornika u SO Tivat biće najbrojnija odbornička grupa, sa dobrim šansama i da bude ključni stub za formiranje buduće izvršne vlasti u gradu. Ostaje žal što je nedostajao veoma mali broj glasova za još jedan mandat u korist naše liste.

Naš rezultat je dodatno značajniji ako se ima u vidu da je ostvaren sa početnih opozicionih pozicija, što dovoljno govori o kvalitetu programa i ideja koji smo ponudili za budući razvoj grada, ali je i još jedna poruka prethodnoj dvogodišnjoj garnituri što naše sugrađanke i sugrađani misle o njihovim rezultatima, preciznije manjku rezultata.

Bivši menadžeri Opštine uz sve zloupotrebe resursa Opštine i korišćenja u promociji svoje liste, nijesu uspjeli ni blizu ostvariti svoj cilj, i što im je zasigurno najteže, “ostali” su iza naše liste. Kako li sada izgledaju razne promotivne jednačine sa kojima su pokušavali prevariti birače u Tivtu, svjesno projektujući lažne brojeve.

Ostajemo pri stavu da promjene koje se moraju dogoditi u gradu i njegovom političkom životu, moraju biti isključivo nabolje. To smo zastupali tokom kampanje i toga ćemo se držati.

S tim u vezi vjerujemo u formiranje šire koalicije građanskih snaga i lista koje će takve promjene i donijeti, ne moramo naglašavati, na korist svih Tivćanki i Tivćana.

Sa optimizmom idemo dalje, vjerujući u naše ideje, posvećeni našem gradu i spremni da preuzmemo odgovornost zajedno sa svim partijama, listama, organizacijama i pojedincima kojima je Tivat na prvom mjestu.

Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP

Najčitanije