22 C
Kotor

Slušaj online radio

Mamula Island: Dani otvorenih vrata za radne pozicije

Mamula Island

Mamula Island, hotel-ostrvo sa pet zvjezdica u blizini Herceg Novog, otvara nove mogućnosti zapošljavanja i podržava perspektivu razvoja lokalne zajednice


Mamula Island hotel & spa, nadomak Herceg Novog, nedavno je završio seriju organizovanih posjeta ovom hotelu ostrvu za veliki broj posjetilaca iz Boke Kotorske i drugih djelova zemlje, a sada je u ulozi domaćina tri događaja pod nazivom HR Open Days  – Dani otvorenih vrata, u različitim gradovima Crne Gore, u namjeri da proširi svoj tim profesionalaca. Međunarodno poznata kompanija zapošljava lokalne kandidate u sektoru hotelijerstva i na crnogorsko tržište donosi poslovnu praksu svjetske klase, uz jedinstveno ugostiteljsko iskustvo.

Dani otvorenih vrata Mamula Island biće održani u tri grada, prema sljedećem rasporedu:

– Dani otvorenih vrata u Herceg Novom – petak, 9. decembra, 10.00 – 18.00 sati, Gradska kafana

– Otvoreni dani u Nikšiću – utorak, 13. decembra, 10.00 – 18.00 časova, Hotel Onogošt

– Dani otvorenih vrata u Podgorici – srijeda, 14. decembra, 10.00 – 18.00 sati, Hotel Podgorica.

Domaćini događaja pozivaju sve zainteresovane kandidate da posjete Dane otvorenih vrata u Herceg Novom, Nikšiću i Podgorici.

„Radujemo se prilici da upoznamo ljude iz različitih lokalnih zajednica širom zemlje i da im predstavimo naš jedinstveni koncept ugostiteljstva koji će biti novina u turističkoj ponudi Crne Gore. Mamula Island želi da stvori toplo okruženje dobrodošlice i da oformi tim profesionalaca koji će individualizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. Podržaćemo razvoj kapaciteta lokalnog osoblja otvaranjem novih radnih mjesta u našem hotelu sa pet zvjezdica i ponudom saradnje sa lokalnim dobavljačima. Trenutno tražimo različite profile kandidata i podstičemo ljude da dođu i lično nas upoznaju, saznaju više detalja o konceptu Mamule Island, shvate našu viziju i osjete djelić naše strasti”, kaže Marija Krkić, HR menadžer Mamula Island.

Mamula Island / photo by Marc Anthony Fox_resize

Mamula Island želi da zaposli ljude sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidate za početne pozicije ili zaposlene koji su voljni da promijene karijeru a ne posjeduju dosadašnje iskustvo rada u ugostiteljskoj industriji. Budući zaposleni Mamule Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i razvijaju svoje vještine na brojnim pozicijama različitih nivoa, u različitim sektorima ugostiteljstva, te da grade svoju karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja.

„Iskreno smo uzbuđeni što smo ušli u završnu fazu stvaranja jedinstvenog hotela-ostrva koji je restauriran i preuređen kako bi unio novi život na ostrvo Lastavica i u tvrđavu Mamula, koji već skoro dva vijeka predstavljaju obilježje Bokokotorskog zaliva. Otvorićemo novo poglavlje priče o Mamuli, kroz prihvatanje njene istorije i stvaranje nove budućnosti lokalne zajednice koju ćemo dosljedno podržavati u godinama koje dolaze. Želja nam je da i lokalna zajednica postane dio ove nove priče o ostrvu Mamula i stoga pozivamo Bokelje da nam se pridruže kako bismo zajedno udahnuli novi život ovom mjestu koje nam je svima u srcu”, zaključila je Marija Krkić.

Nova radna mjesta u okviru Mamula Island trenutno su predviđena u sektoru prehrane i pića, za radna mjesta kuhinjskih pomoćnika, konobara, barmena, zatim u sektoru brige o gostima, za radno mjesto recepcionera i portira, te u sektorima održavanja, spa i wellness, nabavka, održavanje itd. Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika. Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati će moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi ovog tima.

Mamula Island / photo by Marc Anthony Fox_resize

Hotel ostrvo Mamula Island je nedavno predstavljen lokalnoj zajednici, kroz niz organizovanih posjeta i obilazaka za lokalno stanovništvo, istaknute javne radnike, medije i druge različite zainteresovane grupe, koji su održani tokom septembra i oktobra, a izazvali su veliku pažnju i privukli oko 7000 posjetilaca. U sljedećih nekoliko mjeseci nastavljaju se završni radovi na izgradnji. Otvaranje Mamula Island hotel & spa u punom kapacitetu predviđeno je u proljeće 2023. godine.

Mamula Island je nastao na mjestu tvrđave iz 19. vijeka koja je temeljno restaurirana i pretvorena u butik hotel & spa sa pet zvjezdica, koji raspolaže sa 32 sobe i apartmana, holističkim spa centrom, plažom, bazenima, restoranima i barovima. Hotel-ostrvo se nalazi u blizini Herceg Novog, na ulazu u Boku Kotorsku koja je dio Svjetske baštine UNESCO.

Najčitanije